Vad är en webbläsare?


Eftersom att fråga inkommer rätt så ofta så tar jag upp det här i ett inlägg; En webbläsare är det du använder när du surfar på Internet. T ex, google chrome, internet explorer, mozilla firefox, safari etc etc. Och glöm inte bort en sak, bara för att exempelvis Internet Exlporer kommer med när du använder windows betyder det inte att det är den ”bästa”. Testa dig fram och hitta din/dina favoriter.

Jag har alltid förspråkat för Mozilla Firefox. En annan som är väldigt simpel och snabb är Google Chrome. Dessa går att ladda ner gratis (lagligt).

Tescho

Jag föredrar att skriva i ljus - att uttrycka mig med hjälp av en kamera. När jag inte fotograferar på uppdrag av mig själv tar jag emot bokningar som fotograf via Formrikt. I och med att jag har en kärlek för DIY och formgivning kan det också komma att ta plats här på bloggen.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  • amelia
    9 maj, 2010 at 13:04

    Hej, jag ska göra en blogg/hemsida och jag skulle vilja ha en där det står ”.se” istället för typ ”blogg.se”. Var gjorde du din?

    Svar från Tescho: Svaret på frågan finner du här: [ länk ]

LEAVE A COMMENT