no prescription lisinopril online, sale of lisinopril online, tadalista 20mg, policy options, from canada cost of femara per day, buy wellbutrin online, forzest without prescription

Uniquie o badkar

Min hund har en lite annorlunda relation till badkar. Jag vet inte riktigt, ska hon söka hjälp?


Filmat med iPhone

Haha, lilla hjärtat. Snart är det sommar o då blir det massa bada!


Kommentarer ( 13 )

 • Sara säger:

  Hahah!

  [Svara]

 • Fotograf Laila Villebeck säger:

  Hahaha! Så söt!

  Vill du vara med i min fotoutmaning? Titta in på min blogg:

  http://lailavillebeck.blogg.se/

  [Svara]

 • Elin säger:

  haha åh va sööt. jag är mer för lite långhåriga hundar, men nu börjar man ju fundera!

  [Svara]

  Tescho svarar:

  Hon hälsar tack ;) Det som är bra med korthåriga är att de är lättskött. Om Uniquie skulle vara långhårig skulle det även lukta väldigt mycket hund så det är jag glad över!

  [Svara]

 • jasmine säger:

  härlig hon är :) gillar hon att bada med vatten i ? kram saknar er

  [Svara]

  Tescho svarar:

  Jo, det där är en riktig badgroda. Jag badade en gång och Robert släppte in henne. 2 sekunder senare hade jag en Uniquie i badkaret som också skulle bubbla med mig! Haha. Kramar!

  [Svara]

 • Becca säger:

  allt bra idag?

  gillar din header :b

  [Svara]

 • Mirre säger:

  haha, men hjäälp =D, så söööt =D

  [Svara]

 • Anna säger:

  Eheh.. Ehehe… HAHAHAHAHAHA! ♥ Sööt. x3 ♥

  [Svara]

 • Emilie säger:

  Hej !
  Tur hon gillar att bada och bli ren iallfall, jag har en grandis här hemma som HATAR vatten och speciellt duchen, den är rent ut sagt LIVSFARLIG. Provade bada henne i en sjö i somras, hon doppade tassen sen sprang hon med all världens fart till bilen…ja det där med vatten det är riktigt läskigt.

  Såg att du köpt Uniquie från Le Grand’z, jag bor inte så långt ifrån dom…ca 1 mil. Ronny tog över vårt gamla hyres hus när vi flyttade =)
  Världen är bra liten !
  MvH Emilie

  [Svara]

 • Emilie säger:

  Hej !
  Jag har provat utomhus också, passade på när jag fyllde upp en liten pool till min son och tvättade bilen, men vattenslangen är lika hemskt den.knäppis hund.

  Ja precis huset är litet och gult, vi målade om det. Då såg du min fina målning i hallen ( om de inte gjort om det vill säga) Jag har inte varit där sen vi flyttade så jag vet inte hur där ser ut eller vad dom gjort ! =)
  Nu bor vi i ett lite större hus på landet, ca 9 km där ifrån.

  Ja lydnaden går bättre och bättre, hon blir lätt uttråkade när hon är ensam hemma så man får plocka undan ALLT man inte vill riskera bli hundleksak, men på sommaren är hon utomhus i hundgården och där trivs hon.

  Promenaderna har blivit bättre sen vi köpte dog e-walk, helt suveränt att inte ha ont i armarna längre =) Grandisar lär sig fort men har problem med att lyda alltid, testa testa testa. Ibland blir man bra tokig men det är ganska roligt ändå !
  MvH

  [Svara]

 • Karin säger:

  Haha! Helt underbar ju!
  Vilken härlig blogg du har, första gången jag är inne här. Men det är absolut inte den sista.
  Ha en bra dag :)

  [Svara]

  Tescho svarar:

  Visst är det :) Roligt! Ser fram emot det!

  [Svara]

Kommentera