Tescho

Jag föredrar att skriva i ljus - att uttrycka mig med hjälp av en kamera. När jag inte fotograferar på uppdrag av mig själv tar jag emot bokningar som fotograf via Formrikt. I och med att jag har en kärlek för DIY och formgivning kan det också komma att ta plats här på bloggen.

Du kanske också gillar

13 kommentarer

 • Sara
  19 januari, 2011 at 19:19

  Hahah!

 • Fotograf Laila Villebeck
  19 januari, 2011 at 19:47

  Hahaha! Så söt!

  Vill du vara med i min fotoutmaning? Titta in på min blogg:

  http://lailavillebeck.blogg.se/

 • Elin
  19 januari, 2011 at 21:04

  haha åh va sööt. jag är mer för lite långhåriga hundar, men nu börjar man ju fundera!

 • Tescho
  Tescho
  19 januari, 2011 at 21:47

  Hon hälsar tack ;) Det som är bra med korthåriga är att de är lättskött. Om Uniquie skulle vara långhårig skulle det även lukta väldigt mycket hund så det är jag glad över!

 • jasmine
  20 januari, 2011 at 12:03

  härlig hon är :) gillar hon att bada med vatten i ? kram saknar er

 • Tescho
  Tescho
  20 januari, 2011 at 12:56

  Jo, det där är en riktig badgroda. Jag badade en gång och Robert släppte in henne. 2 sekunder senare hade jag en Uniquie i badkaret som också skulle bubbla med mig! Haha. Kramar!

 • Becca
  20 januari, 2011 at 13:25

  allt bra idag?

  gillar din header :b

 • Mirre
  20 januari, 2011 at 14:29

  haha, men hjäälp =D, så söööt =D

 • Anna
  22 januari, 2011 at 13:47

  Eheh.. Ehehe… HAHAHAHAHAHA! ♥ Sööt. x3 ♥

 • Emilie
  24 januari, 2011 at 14:06

  Hej !
  Tur hon gillar att bada och bli ren iallfall, jag har en grandis här hemma som HATAR vatten och speciellt duchen, den är rent ut sagt LIVSFARLIG. Provade bada henne i en sjö i somras, hon doppade tassen sen sprang hon med all världens fart till bilen…ja det där med vatten det är riktigt läskigt.

  Såg att du köpt Uniquie från Le Grand’z, jag bor inte så långt ifrån dom…ca 1 mil. Ronny tog över vårt gamla hyres hus när vi flyttade =)
  Världen är bra liten !
  MvH Emilie

 • Emilie
  25 januari, 2011 at 09:26

  Hej !
  Jag har provat utomhus också, passade på när jag fyllde upp en liten pool till min son och tvättade bilen, men vattenslangen är lika hemskt den.knäppis hund.

  Ja precis huset är litet och gult, vi målade om det. Då såg du min fina målning i hallen ( om de inte gjort om det vill säga) Jag har inte varit där sen vi flyttade så jag vet inte hur där ser ut eller vad dom gjort ! =)
  Nu bor vi i ett lite större hus på landet, ca 9 km där ifrån.

  Ja lydnaden går bättre och bättre, hon blir lätt uttråkade när hon är ensam hemma så man får plocka undan ALLT man inte vill riskera bli hundleksak, men på sommaren är hon utomhus i hundgården och där trivs hon.

  Promenaderna har blivit bättre sen vi köpte dog e-walk, helt suveränt att inte ha ont i armarna längre =) Grandisar lär sig fort men har problem med att lyda alltid, testa testa testa. Ibland blir man bra tokig men det är ganska roligt ändå !
  MvH

 • Karin
  5 juni, 2012 at 11:31

  Haha! Helt underbar ju!
  Vilken härlig blogg du har, första gången jag är inne här. Men det är absolut inte den sista.
  Ha en bra dag :)

 • Tescho
  Tescho
  6 juni, 2012 at 23:25

  Visst är det :) Roligt! Ser fram emot det!

LEAVE A COMMENT