Ta bort dropdown (design 7)


1. Om man är noggrann så ska inte detta problem uppstå.

2. Ja, det kan man göra. Gå in på design > kodmallar och leta upp dropdown och ta bort allting från <div id="dropdown"> till </div> (ovanför <div class="entrybody">${EntryBody}</div>). Mellan <div id="dropdown"> och </div> kan du nu lägga in valfritt innehåll. Glöm inte att göra ändringarna i alla kodmallar.

Tescho

Jag föredrar att skriva i ljus - att uttrycka mig med hjälp av en kamera. När jag inte fotograferar på uppdrag av mig själv tar jag emot bokningar som fotograf via Formrikt. I och med att jag har en kärlek för DIY och formgivning kan det också komma att ta plats här på bloggen.

Du kanske också gillar

4 kommentarer

 • vilma
  24 februari, 2010 at 07:37

  Tack för svaren…

 • miiccca
  15 oktober, 2010 at 18:44

  jag förstår inte hur du menar, kan du snälla förklara ? :)

 • Tescho
  Tescho
  1 november, 2010 at 12:12

  Det är precis det jag har gjort.

 • malin
  26 december, 2011 at 13:08

  Men alla är inte så duktiga som du!…

LEAVE A COMMENT