order lisinopril online sales, no prescription needed nolvadex, policy options

Recept på bordstabletten

Här kommer då mitt lilla recept på bordstabletterna.

Jag köpte tyget Ragna från IKEA { 29kr/meter } så att jag endast behöver klippa isär tyget o sy in kanter på två ställen. Mina tabletter är 45x32cm. Spetsen fick jag av mamsen och går att köpa på diverse tygaffärer för en liten peng. Själva kedja är ganska gammal och har bara legat o samlat damm. Jag köpte den från Bluefox { 98kr } då jag tänkte dela på den och pimpa något. Inte trodde jag att det skulle bli tallriksunderlägg… Kedjan delades med hjälp av en sax och varje tablett har 12 ringar.

Sen är det bara att köra igång!


Kommentarer ( 4 )

 • Tone säger:

  Detta recept snor jag nog rakt av någon dag jag har tid att sy :)
  Letat länge efter fina bordstabletter men aldrig hittat något som känns kul, så tack :)
  Går de att tvätta i maskin tror du med kedjan?

  [Svara]

  Tescho svarar:

  Vad härligt! Nja, det blir nog handtvätt för min del. Tror inte att kedjan skulle bil så glad av maskintvätt men det beror helt o hållet på val av kedja :)

  [Svara]

 • Johanna säger:

  Hej Therese! Fina tabletter och en mycket fin blogg. Har en liten fråga angående photoshop. Cornelia som driver bloggen ”thingsyouremember” har en liten ruta som hon brukar använda (länk: http://thingsyouremember.blogg.se/2011/january/strawberries-with-milk.html#comment) och jag såg att du nu använde någon liknande. Jag har letat och letat på internet men inte kunnat hitta något som ens påminner om dessa rutor. Har du möjligtvis något tips om var de kan finnas?!! :)

  [Svara]

  Tescho svarar:

  Tack! Jag har gjort den själv i photoshop :)

  [Svara]

Kommentera