price of #dcaesxgyan, buy #cezwjxbu online, what mg does cheap generic femara from canada, price of #qzspd, no prescription needed forzest, what mg does cheap generic femara from canada

Öka bredden på inläggen

1 ). Gå in på design > redigera stilmall och leta upp (ctrl + f) content

2 ). Där ska du öka bredden, det kan se ut så här:

3 ). Ändra det jag har markerat med blått ovan och gå vidare till avsnittet som heter ”wrapper” i stilmallen. Där ska du lägga till så många pixlar som du gjorde på content. Dvs om du t ex ökade bredden på content från 600px till 630px så ska du lägga på 30px på bredden på wrapper. Så här kan det se ut:

850px ska alltså ökas till 880px.

4 ). Förhandsgranska stilmallen för att se hur det ser ut. Om sidomenyn åker ner under inläggen så har du gjort fel (ökat wrappern för lite). Spara stilmallen när du är nöjd.


Kommentarer ( 12 )

 • lohas säger:

  Hej!
  Jag skriver till dig för att be om hjälp! Försäker få tag på någon som vet hur jag flyttar inläggsspalten så den blir mer centrerad. Jag vill att den ska ligga under headern. Vore extremt tacksam om du kanske kunde hjälpa mig.

  Mvh
  Sophie

  [Svara]

  Tescho svarar:

  Som du säkerligen redan sett besvarar jag inte såna frågor. Kika bland mina guider – det finns svar där.

  [Svara]

 • anida säger:

  men hallå en fråga bara, om an ändrar bredden på inläggen då kommer ju inte själva sidan rätt, profilbilden o kategorier osv blir inte rätt utan hamnar längst ner, hur kan man fixa så det blir rätt?

  [Svara]

  Tescho svarar:

  Men hallå, läs guiden igen så kommer det gå bra. Du missar en punkt.

  [Svara]

 • Tuva säger:

  Jag har har laddat ner två stilmallar, men fastna för åttan, kan tyvärr inte öka bredden på den. Hur gör man då?

  [Svara]

  Tescho svarar:

  Googlar :)

  [Svara]

 • När livet får en andra chans - Kampen efter cancern säger:

  Hej! Jag har en box runt inläggen som jag har gjort i PS, och jag vill minska på bredden i texten men när jag gör det så minskas även bilderna/boxarna i bredd så det blir fel, vilken kod ändrar jag/lägger till om jag bara vill minska på texten i inläggen och inte så att hela boxen blir mindre? Tacksam för svar!

  [Svara]

 • Vilma säger:

  taaack så mycket för hjälpen! Jag hade lyckas ändra bredden på bloggen, men inläggen var för små!

  taaacktaacktaaack :DD

  [Svara]

 • Miriam El Kalawy säger:

  Hej, vill bara säga tack för hjälpen och att jag har skrattat åt mig själv de senaste 10 minuterna för jag har letat som tok efter ” (ctrl + f) ” i stilmallen hahaha :)

  [Svara]

  Tescho svarar:

  Haha, det är alltid skoj när man läser bokstavligen. Tro mig, det har jag också gjort!

  [Svara]

 • Moa säger:

  TACK SÅ JÄTTE MYCKET FÖR DETTA!!! :D

  [Svara]

 • Jessica säger:

  När jag ökade bredden på inläggen så blev det större, men inlägget fyller inte upp hela sidan utan den är i samma storlek som innan. Skillnaden blev en tom vit del till höger om själva inlägget istället.

  Varför blev det så och hur kan man ändra det?
  Vill påpeka att jag har fyllt dina instruktioner till punkt och pricka.

  [Svara]

Kommentera