Ladda ner headerbilden från gratismallarna


1 ). Ladda ner designen som vanligt och öppna textdokumentet ”stilmall” i ett simpelt textprogram t ex ”anteckningar”.

2 ). Leta upp (ctrl + c) header och hämta headerbilden. Så här ser det ut i gratismall nr 1:

Du ska alltså hämta den bildlänken som står efter background under header i stilmallen.

3 ). Kopiera bildlänken och klistra in det i ett nytt internetfönster. Tryck på enter och högerklicka på bilden. Spara sen ner den på din dator.

Tescho

Jag föredrar att skriva i ljus - att uttrycka mig med hjälp av en kamera. När jag inte fotograferar på uppdrag av mig själv tar jag emot bokningar som fotograf via Formrikt. I och med att jag har en kärlek för DIY och formgivning kan det också komma att ta plats här på bloggen.

Du kanske också gillar

3 kommentarer

 • Joanna
  23 mars, 2010 at 18:01

  Tack för ditt svar. Men jag tror inte att jag va så klar i frågan :)
  Jag menade; kan man ladda ner sin egna bild på DIN headerbil som jag har i min blogg?

  Svar från Tescho: Menar du om man kan lägga in en bild på den nuvarande headern?

 • marthe MOCCA
  31 maj, 2010 at 00:53

  hei!
  på gratis design nummer 8 kommer sidemenyen i veien for headeren min, hvordan kan jeg få sidemenyen lengre ned?

  Svar från Tescho: För att flytta ner sidomenyn får du gå in på stilmallen och leta upp ”side”. Där finns margin-top:-318px; Byt ut -318px mot ett mindre tal (t ex -290px). Du ska sedan redigera headerbilden (de rundade översta hörnen ligger i headerbilden).

 • Pitcy
  3 februari, 2011 at 19:25

  Hej!

  Jag laddade ner design 11… och jag undrar hur man får in alla 3 bilder där i .. när jag försöker så förvinner själva grejen som gör att det kommer upp 3 stycken hela tiden! snälla hjälp!

LEAVE A COMMENT