_MG_7227

Kollektionen arkiveras inom kort


Välkommen till nya tescho! Det gamla har arkiveras på en subdomän och kommer snart försvinna härifrån. Jag kände att jag ville städa upp lite inför en nystart men inte vill man slänga iväg åren. Här kommer det bli mer webb, mer foto och mer jag. Jag hoppas att ni gillar det! I några dagar framöver får ni stå ut med lite barnsjukdomar här.

Bokkollektion får representera det är inlägget och då tyckte jag att dessa bilder passade in.

bookbook bookbook #2
bookbook #2

Eftersom att tiden till att publicera ett recept gick åt till annat så blir det dubbelt upp den här veckan!

Tescho

Jag föredrar att skriva i ljus - att uttrycka mig med hjälp av en kamera. När jag inte fotograferar på uppdrag av mig själv tar jag emot bokningar som fotograf via Formrikt. I och med att jag har en kärlek för DIY och formgivning kan det också komma att ta plats här på bloggen.

Du kanske också gillar

7 kommentarer

 • Elin
  27 mars, 2012 at 07:27

  Ser jättesnyggt ut! :)
  Tänker btw köpa din wordpress-kurs om några veckor när jag får det lite lugnare i skolan :)

 • Fotograf Helena
  27 mars, 2012 at 15:05

  Vilket vackert stilleben! Fina mjuka färger och den där gammeldagskänslan…

 • Tobbe » Personlig blogg kryddad med Webbdesign!
  27 mars, 2012 at 15:49

  Nämen gud så snyggt!!! :) Du är verkligen riktigt jädrans duktig på webbdesign! :D

  Så snygg din nya design blev!! :D

 • Love
  28 mars, 2012 at 14:36

  Va?

 • Tescho
  Tescho
  28 mars, 2012 at 18:49

  F*n också, va?

 • Tescho
  Tescho
  28 mars, 2012 at 21:25

  Tack rara du!

 • åsa
  28 mars, 2012 at 23:04

  wow! blir lika impad varje gång du har en ny design, de är alltid jättesnygga och känns verkligen personliga och unika!

LEAVE A COMMENT