Jag ska måla hela världen lilla mamma


Jag gjorde ett eget vardagsrumsbord häromdagen! Ett miljöbord, ska ni veta. Jag använde nämligen de träbalkar som kommer från den rivna väggen. Återvinning på hög nivå.

Mitt mål var att det skulle bli mindre än tidigare bord, slitet, vitt och skavanker parallellt med modernare ben. Fullträff! Ni fick en tjuvkik på det i förra inlägget och ovan synes ”under produktion”.

Kika in här strax så ska ni få se ovansidan av bordet.

Tescho

Jag föredrar att skriva i ljus - att uttrycka mig med hjälp av en kamera. När jag inte fotograferar på uppdrag av mig själv tar jag emot bokningar som fotograf via Formrikt. I och med att jag har en kärlek för DIY och formgivning kan det också komma att ta plats här på bloggen.

Du kanske också gillar

Hurra!

4:e advent – Lucka 4

1:a advent – Lucka 1

5 kommentarer

LEAVE A COMMENT