lisinopril generic online uk, buy forzest online, http://www.museodelnovecento.org/without-prescription-order/fast-delivery-lowest-price-levaquin.html

Hur gör man en print screen?

Det brukar vara olika på olika datorer men så här gör jag på min:

Windows:
Det är alltså fn + prt sc som gäller för min del (brukar vara 2 knappar på bärbar och en knapp på en stationär). På vissa tangentbord behöver man endast trycka ner prt sc om den knappen är ”själv” dvs om det bara står prt sc på den. Eftersom jag har en bärbar dator har jag en del knappar som är dubbla. Då använder jag fn + knapp för att komma åt båda funktionerna.Det kan även stå något liknande (inte prt sc).

Mac:
På mac-datorer ska man kunna ta en printscreen genom att trycka på kommando-skift-3.

Sök på google om du inte hittar din knapp.

Förresten, fy usch vilket äcklig tangentbord. Storstädning måste ske.


Kommentarer ( 10 )

 • Felicia säger:

  vart sparas bilden sen?

  Svar från Tescho: När man har tagit en print screen kan man t ex öppna photoshop trycka ctrl + n och sen enter och efter det trycka ctrl + v (klistra in). Det du gör när du print screenar är alltså att kopiera skärmen.. Den ”sparas” ingenstans utan man måste först klistra in det på något och sen spara. Hoppas du förstod :)

  [Svara]

 • Nellie säger:

  Tack så mycket! ♥

  [Svara]

 • Hanna säger:

  Tack så mycket!
  Har länge undrat hur man gör ((;

  [Svara]

 • Hanna säger:

  Hejsan!
  Detta har jag länge undrat, tack för hjälpen!
  Men tänkte berätta att jag inte har Photoshop, man kan väl klistra in den i Paint? Eller?
  För Paint är nog det enda jag har som bildprogram.
  Tacksam för svar!
  Du kan gärna svara i min blogg om du vill, tack på förhand! / Hanna hon som undrar.

  [Svara]

  Tescho svarar:

  Varsågod! Jo, det kan du använda. Kika i min sidomeny, där har jag en länk till ett inlägg där jag tar upp alternativ för photoshop :)

  [Svara]

 • Ebba säger:

  TAAAAAAAACK!

  [Svara]

 • Amanda säger:

  När jag klistrar in på paint blir de bara en svart bild :(

  [Svara]

  Tescho svarar:

  Testa att använda ett annat program!

  [Svara]

 • yasmin säger:

  om man har mac, och inte har photoshop, vart klistrar man in då :)?

  [Svara]

  Tescho svarar:

  Man behöver inte klistra in. Om man klickar på cmd + shit + 3 så hamnar det på skrivbordet. Googla skärmdump mac så hittar du alla möjliga alternativ!

  [Svara]

Kommentera