no prescription lisinopril online, sale of lisinopril online, tadalista 20mg, policy options, from canada cost of femara per day, buy wellbutrin online, forzest without prescription

Den obligatoriska vitsippan

Hej (varför säger jag inte alltid hej?) på er vårglada!

Den efterlängtade (för mig) årstiden är mer än här (vilken underbar helg vi har haft!) och då är det klart att man måste fånga minst en vitsippa på foto. Medan jag kröp bland Herr Snigel så ville även vitsippan fångas av kameralinsen.

Har du också fångat de fina vita? Dela länk i kommentarsfältet!


Kommentarer ( 2 )

 • Sara säger:

  Jättefin bild! Älskar blommor, dock har jag mest fotat blåsippor än så länge (http://saraphotography.blogg.se/2012/may/skogspromenad.html).
  När det kommer till vitt så är det liljekonvaljer som är favoriten, både till doft och ur fotosynpunkt! ;]

  [Svara]

 • Loreen Talhaoui - Fanblogg ♥ säger:

  Hej! Älskar din blogg, har följt den i ca 1 1/2 år nu. Men nu behöver jag verkligen din hjälp, vet inte vem jag ska vända mig till annars…
  Jag har en fanblogg om Loreen och om du går in och kollar på min design så har allt som är under arkiv i menyn försvunnit, eller koderna finns fortfarande kvar i kodmallen med det syns inte på bloggen. Hela boxen med länkar är borta, och eftersom jag har massa samarbeten med företag och nu syns inte ens dom. Skulle du vilja hjälpa mig? Som sagt, vet inte vad jag ska göra, och jag har sökt på google men hittar inget. :/

  Tack på förhand, du kan gärna svara i en kommentar på min blogg eller mailen om du vill hjälpa mig :) Kram!

  [Svara]

Kommentera