vitsippa

Den obligatoriska vitsippan


Hej (varför säger jag inte alltid hej?) på er vårglada!

Den efterlängtade (för mig) årstiden är mer än här (vilken underbar helg vi har haft!) och då är det klart att man måste fånga minst en vitsippa på foto. Medan jag kröp bland Herr Snigel så ville även vitsippan fångas av kameralinsen.

Har du också fångat de fina vita? Dela länk i kommentarsfältet!

Tescho

Jag föredrar att skriva i ljus - att uttrycka mig med hjälp av en kamera. När jag inte fotograferar på uppdrag av mig själv tar jag emot bokningar som fotograf via Formrikt. I och med att jag har en kärlek för DIY och formgivning kan det också komma att ta plats här på bloggen.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

 • Sara
  21 maj, 2012 at 13:48

  Jättefin bild! Älskar blommor, dock har jag mest fotat blåsippor än så länge (http://saraphotography.blogg.se/2012/may/skogspromenad.html).
  När det kommer till vitt så är det liljekonvaljer som är favoriten, både till doft och ur fotosynpunkt! ;]

 • Loreen Talhaoui - Fanblogg ♥
  23 maj, 2012 at 12:30

  Hej! Älskar din blogg, har följt den i ca 1 1/2 år nu. Men nu behöver jag verkligen din hjälp, vet inte vem jag ska vända mig till annars…
  Jag har en fanblogg om Loreen och om du går in och kollar på min design så har allt som är under arkiv i menyn försvunnit, eller koderna finns fortfarande kvar i kodmallen med det syns inte på bloggen. Hela boxen med länkar är borta, och eftersom jag har massa samarbeten med företag och nu syns inte ens dom. Skulle du vilja hjälpa mig? Som sagt, vet inte vad jag ska göra, och jag har sökt på google men hittar inget. :/

  Tack på förhand, du kan gärna svara i en kommentar på min blogg eller mailen om du vill hjälpa mig :) Kram!

LEAVE A COMMENT