Då tar vi ett till löp


När mamsi kom till Sweden var hon engelsktalande. Svenskan äntrade hennes liv väldigt fort men man kan ju inte hålla koll på alla ord…

Hundägare: Nja, men alltså.. Hon löper. Ganska jobbigt.. Hon är lite deppig o så.
Mamsi: Men, jaha. Hon kanske bara är trött?
Hundägare: Nja, hon löper.
Mamsi: Med dig? Långa sträckor?

Alla började skratta samtidigt som mor min inte alls hängde med, haha.

Som jag nämnde ska vi egentligen på utställning nu i helgen men lill-tjejens muff är i samma storlek som en tennisboll. Det var himla länge hon skulle löpa den här gången! Riktigt duktig är hon i alla fall. Inte en endaste liten fläck har synts till *peppar peppar*

Så blir det när man skippar tikskydd.

Tescho

Jag föredrar att skriva i ljus - att uttrycka mig med hjälp av en kamera. När jag inte fotograferar på uppdrag av mig själv tar jag emot bokningar som fotograf via Formrikt. I och med att jag har en kärlek för DIY och formgivning kan det också komma att ta plats här på bloggen.

Du kanske också gillar

22 kommentarer

 • Tone
  27 maj, 2011 at 14:46

  Åh hon är så himla fin!! :)
  Har en liten mopstik här hemma på snart 8 månader som borde få sitt första löp strax. Hoppas hon är lika duktig som din att göra rent efter sig. Nått bra tips, eller är det bara att skippa tikskydd och hoppas på det bästa?

 • Tescho
  Tescho
  27 maj, 2011 at 15:14

  Tack så jättemycket :) Ha tålamod vid första löpet och om din hund droppar så kan du visa att hon ska slicka upp det. Låter lite äckligt om man är ovan men det ger jättebra resultat. Det enda Uniquie gör nu är att tvätta rent, hehe. Men skippa tikskydd o visa vovven vad som är rätt så ska det gå bra :)

 • Nathalie
  27 maj, 2011 at 22:35

  Hejsan! Joo jag vet att din länk självklart ska finnas med :)
  Har dock den endast på sidan där man går in på arkiv.
  Är det ok att jag bara har länken där eller ska den finnas med på både framsida, inläggsida och kategorisidan? :O

  Mvh Nathalie

 • Tescho
  Tescho
  28 maj, 2011 at 13:28

  Den ska vara på alla sidor :)

 • johanna
  28 maj, 2011 at 19:50

  Hej! tack för en bra blogg (: måste bara fråga en sak. Har suttit och kollat runt efter sidor där man kan starta en hemsida. Skulle vilja ha något , typ som en portfolio där man kan samla sina bästa bilder. men hittar inget bra alernativ. här (http://jafalk.4ormat.com) va den bästa jag hittade men den kostar ca 100 kr i månaden efter 1 månad som är test, vilket känns lite mycket när jag endast har studiebidrag. Har du något bra förslag? supertacksam för svar!

  Mvh Johanna

 • Karine
  29 maj, 2011 at 15:39

  Oh, poor mom :p
  You have THE most beautyful grate dane I have ever seen… Wow…

 • Webbdesign & photoshop - lindellsdesign.blogg.se
  29 maj, 2011 at 17:31

  Fin blogg :)

 • Pernilla Lindqvist
  29 maj, 2011 at 18:12

  Hej, hur har du gjort din slideshow i headern? Någon speciell hemsida eller photoshop? Tacksam för svar ^^

 • Tescho
  Tescho
  29 maj, 2011 at 20:50

  Jag kommer avslöja den hemligheten i min nästa kurs. Håll utkik i bloggen så kommer det info om det :)

 • Emma
  29 maj, 2011 at 22:38

  Haha ^^

  Jag har en liten fråga, jag har gjort något knas på min blogg, men vet inte riktigt vad? Lekte väl antagligen för mycket i kodmallen, men jag undrar om du kanske vet vad jag kan ha gjort, om du kollar i menyn på högersidan och längst ner i bloggen?? =)

 • Tescho
  Tescho
  30 maj, 2011 at 08:05

  Googla :)

 • linns beautybox
  30 maj, 2011 at 15:38

  haha missförstånd i svenska språket! jag berättade för en vän att jag gick i skolan där borta och så sa hon ”det var en rejäl promenad du tog”. fast jag tog ju bussen till skolan, hon trodde att jag berättade hur lång promenad jag hade gått, nåja. :P

 • Danno- En foto & vardagsblogg
  30 maj, 2011 at 16:07

  Grymt fin blogg! Du har fott en ny läsare ! ;)
  Ska även testa din design nr.12! Man får byta bilden va? Kram!

  Btw. hur har du gjort slideshowen?:D

 • Tescho
  Tescho
  30 maj, 2011 at 20:53

  Tack så mycket :) Man får byta bild, självklart.

  Jag kommer släppa den hemligheten i min nästa webbkurs som kommer lanseras inom kort :)

 • Tescho
  Tescho
  30 maj, 2011 at 20:54

  Haha, alla dessa svenska ord!

 • Ninni
  30 maj, 2011 at 21:23

  Tänkte bara säga att jag använder en av dina gratisdesigner på bloggen nu och tycker det ser jättefint ut. Nu blir man gladare av att klicka sig in på min blogg :) Du är jätteduktig!

 • Emma
  30 maj, 2011 at 22:01

  Hej!
  Jag har tagit en av dina gratis designer! Så grymt snygga!! :) Men dock så kom inte länken med, och vet inte varför? Klistrade in alla koderna… Tänkte du kanske visste vad jag gjort för fel? Annars får jag ta bort den bloggen… och försöka igen från början! :D För jag vill ju ha din länk där, det är ju dessutom en regel för att få ta del av dina gratis designers! ;)

  (Det är ju ändå bara min tetsblogg) Därför har jag lösen:
  andvändarnamn: sommar
  lösenord: Bamse

 • Emma
  30 maj, 2011 at 22:02

  …Hehe kommenterade nyss, men fixa så din länk kom dit. Glöm allt jag sa nyss! :)

  älskar dina designer!!!

 • Marie- En fotografernade hundtoka
  31 maj, 2011 at 23:26

  Ohh sicken snygg duktig tjej

  Haha så tokigt det vart =D

 • Jenny - Gravid i v.15
  3 juni, 2011 at 23:27

  Men lilla voffingen då så jäkla söööt!! Tråkigt att ni inte kunde va med på utställningen :(
  Åh, hon är ju såå fiin!!

 • Tescho
  Tescho
  4 juni, 2011 at 06:48

  Tack så mycket! Jo, det var synd :(

 • AmandaWikstrand
  27 juni, 2011 at 22:51

  Otroligt fina bilder! Imponerade att se din fina blogg och alla dessa härliga bilder, alltid lika fina!

LEAVE A COMMENT